Στα άδυτα της Tudor
Η γέννηση της επωνυμίας

Τον Φεβρουάριο του 1926, ο Hans Wilsdorf κατοχύρωσε το εμπορικό σήμα «The Tudor» και άρχισε να δημιουργεί ρολόγια με αυτό το σήμα στο καντράν. Λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Hans Wilsdorf ήξερε ότι είχε έρθει η στιγμή να επεκταθεί και να δώσει στην επωνυμία τη δική της ταυτότητα. Στις 6 Μαρτίου 1946, δημιούργησε την εταιρεία «Montres TUDOR S.A.», η οποία ειδικευόταν σε ανδρικά αλλά και γυναικεία μοντέλα. Η Rolex θα εγγυόταν τα τεχνικά, αισθητικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά, καθώς και τη διανομή και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η ιστορία της Tudor
Το ένστικτο του Hans Wilsdorf

Katramopoulos Tudor Brand

«Εδώ και κάποια χρόνια, έχω στο μυαλό μου την ιδέα να κατασκευάσω ένα ρολόι το οποίο οι αντιπρόσωποί μας θα μπορούν να πουλήσουν σε πιο προσιτή τιμή συγκριτικά με τα ρολόγια Rolex, αλλά που ταυτόχρονα να διατηρεί το πρότυπο αξιοπιστίας για το οποίο φημίζεται η Rolex. Αποφάσισα να ιδρύσω μια ξεχωριστή εταιρεία, με σκοπό την κατασκευή και την εμπορική διάθεση αυτού του νέου ρολογιού. Ονομάζεται ωρολογοποιία TUDOR.»

– H. Wilsdorf

Πρεσβευτής της Tudor

DAVID BECKHAM

Ως παιδί, ο David Beckham είχε ένα όνειρο. Κάθε φορά που τον ρωτούσαν τι θα ήθελε να γίνει στο μέλλον, απαντούσε με αποφασιστικότητα «παίκτης ποδοσφαίρου». Αυτή η θέληση από τόσο νωρίς τον οδήγησε να γίνει ένας από τους πιο καταξιωμένους, αγαπητούς και πετυχημένους παίκτες στην ιστορία του παιχνιδιού. Μετρώντας τρεις μεγάλους συλλόγους και 115 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας, στις 59 από τις οποίες ήταν ο αρχηγός της ομάδας, έχει αφήσει το στίγμα του: 6 φορές Πρωταθλητής Αγγλίας, 2 κύπελλα της Major League Soccer, μία φορά Πρωταθλητής Ισπανίας και μία φορά Πρωταθλητής UEFA. Ο Beckham φοράει το TUDOR Royal, την επιτομή της πολύπλευρης σπορ κομψότητας, με το ενσωματωμένο μπρασελέ, την εγχάρακτη στεφάνη και τον αυτόματο μηχανισμό του.

Katramopoulos Tudor Brand
Katramopoulos Tudor Brand

Πρεσβευτής της Tudor

JAY CHOU

Μουσικός. Ηθοποιός. Σκηνοθέτης. Είδωλο. Εδώ και πάνω από μία δεκαετία, ο «Βασιλιάς της Ασιατικής Pop» δημιουργεί νέα δεδομένα σε όλη την υφήλιο. Από την Ταϊπέι στο Χόλιγουντ, ο Jay Chou είναι πάντα έτοιμος να ακολουθήσει την επόμενη πρόκληση. Ο Jay Chou φοράει το TUDOR Royal, το οποίο, με την τεχνική απόδοση αιχμής και την εκλεπτυσμένη αισθητική του, βρίσκεται στο σταυροδρόμι των κλασικών και των σπορ ρολογιών. Έχοντας μοναδική αισθητική και κουλτούρα, ο Jay Chou φοράει, επίσης, το TUDOR 1926, ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο μηχανικό ρολόι,το οποίο συνδυάζει την αισθητική της παραδοσιακής ωρολογοποιίας και την σύγχρονη ωρολογοποιία υψηλών αποδόσεων.