Οι ηλεκτρονικές πωλήσεις αφορούν MONO τα προιόντα της εταιρείας TUDOR .
Για οποιαδήποτε άλλη επιλογή προιόντος η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω του καταστήματος ΚΑΤΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ( ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ 14 , ΑΘΗΝΑ 10671).

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.katramopoulos.gr από τον χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. O χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο παρών ιστότοπος αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου (εφεξής «KATRAMOPOULOS eShop») της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ και διακριτικό τίτλο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΡΑΜΟΠΟYΛΟΣ » (Α.Φ.Μ 026806600, Δ.Ο.Υ Δ΄ Αθηνών) που εδρεύει Κριεζώτου 14, Αθήνα, 106 71, (εφεξής «Εταιρεία»).
Οι παρόντες Όροι Χρήσης διατυπώνουν με τρόπο σαφή και κατανοητό τους όρους που διέπουν και ρυθμίζουν τις σχέσεις της Εταιρείας με τον εκάστοτε επισκέπτη ή/και πελάτη του KATRAMOPOULOS eShop, σύμφωνα με το Νόμο 2251/1994 περί «Προστασίας Καταναλωτών», το Νόμο 2472/1997 περί «Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων», τον ΕΚ 2016/679 «Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων» και το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο για θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, α8 ΠΔ 131/2003, ΠΔ 150/2001), όπως ισχύουν σήμερα.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ – ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, οι φωτογραφίες τα κείμενα, τα γραφικά, και οτιδήποτε αναφέρεται μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ιδιοκτησία της KATRAMOPOULOS και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση τους ( π.χ αντιγραφή, αναδημοσίευση, downloading κ.τ.λ ) από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Το λογότυπο KATRAMOPOULOS είναι ιδιοκτησία της Εταιρίας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η KATRAMOPOULOS έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών και περιγραφών. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει από παραδρομή σφάλματα και για το λόγο αυτό η Εταιρεία δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών που αναφέρονται.

Ενότητα Rolex

Κατά την περιήγησή σας στην ενότητα Rolex του ιστοτόπου μας, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με κάποιον ενσωματωμένο ιστότοπο της www.rolex.com. Σε αυτήν την περίπτωση, ισχύουν αποκλειστικά οι Όροι Χρήσης,η Δήλωση Απορρήτουκαιη Πολιτική Cookies της www.rolex.com.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα, θα σας ζητηθούν κάποια στοιχεία για να μπορέσει να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας. Εάν χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα για την πληρωμή, σας ενημερώνουμε ότι δεν κρατάμε κανένα αρχείο αυτών των στοιχείων καθώς η πληρωμή γίνεται μέσω της ΑLPHA BANK. Τα στοιχεία που μένουν στη Εταιρία είναι το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση που δηλώσατε, το τηλέφωνο και το email σας. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.katramopoulos.gr από τον χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν. Η Εταιρία σας ενημερώνει ότι τα στοιχεία που δηλώσατε για να κάνετε την παραγγελία σας με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Ενότητα Rolex

Κατά την περιήγησή σας στην ενότητα Rolex του ιστοτόπου μας, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με κάποιον ενσωματωμένο ιστότοπο της www.rolex.com. Σε αυτήν την περίπτωση, ισχύουν αποκλειστικά οι Όροι Χρήσης,η Δήλωση Απορρήτουκαιη Πολιτική Cookies της www.rolex.com.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ

Η KATRAMOPOULOS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών. Στην περίπτωση αυτή υποχρεούται να ενημερώσει το παρόν κείμενο.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές των προϊόντων είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει της τιμές χωρίς προειδοποίηση.

ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Σαββάτου και γίνονται με αποκλειστική ευθύνη ως προς τον χρόνο παράδοσης από την Εταιρία που τις πραγματοποιεί (Courier). Συνήθως απαιτούνται 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές δυσπρόσιτες μπορεί να χρειάζονται περισσότερες μέρες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΑΛΛΑΓΕΣ

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς και μόνο με την προσκόμιση της απόδειξη αγοράς ή της κάρτας αλλαγής.
Το προϊόν, καθώς και η συσκευασία του να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Διαδικασία αλλαγής:

Αλλαγή από εσάς σε κάποιο απο τα εταιρικά καταστήματα μας ή αποστολή του προιόντος στην ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ 14, ΑΘΗΝΑ 10671 με δική μας χρέωση και μονο με την .συνεργαζόμενη μεταφορική εταιριά.
Σας ενημερώνουμε ότι η KATRAMOPOULOS δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 2 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς και μόνο με την απόδειξη αγοράς.
Το προϊόν, καθώς και η συσκευασία του να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Διαδικασία επιστροφής:

 Αποστολή από εσάς με courier στην διεύθυνση ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ 14, ΑΘΗΝΑ 10671 με έξοδα που βαρύνουν εμάς.
Εάν και μόνο ισχύουν οι παραπάνω δυο προϋποθέσεις γίνεται επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντος 10 ημερών από την επιστροφή του προϊόντος στην εταιρία.

Σας ενημερώνουμε ότι η KATRAMOPOULOS δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά λόγω επιστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας, είτε μέσω τηλεφώνου στο 210-3627488, είτε μέσω e-mail στο katramopoulos@katramopoulos.gr.